Kontakt
TK Dr Mladen Stojanović Prijedor

+ (387) 52 232 692

Radovan Milojica, direktor kluba

SRPSKIH VELIKANA BB

Prijedor, Republika Srpska, BiH

Email adresa

tkmspd@gmail. com

Teniski klub "Dr Mladen Stojanović" je ugledan sportski kolektiv sa dugom tradicijom i značajnom ulogom u razvoju tenisa u Prijedoru i regiji. Klub je osnovan  zahvaljujući entuzijazmu i viziji doktora Mladena Stojanovića, istaknutog ljekara koji je bio jedan od začetnika tenisa u Prijedoru i okolnim gradovima. Od tada pa do danas, klub je neumorno promoviše ovaj predivan sport, okupljajući ljubitelje tenisa svih generacija i nivoa igre.

Teniski klub "Dr Mladen Stojanović" je mjesto gdje sport i tradicija susreću moderan pristup i inovacije, a sve to zahvaljujući predanom radu Upravnog odbora, stručnih trenera i podršci članova i prijatelja kluba.

Upravni odbor Teniskog kluba "Dr Mladen Stojanović" je ključni organizacioni tim koji svojim radom i zalaganjem omogućava nesmetan razvoj i funkcionisanje kluba. Odbor čine posvećeni pojedinci sa različitim stručnostima i interesima, ali svi sa istom strašću prema tenisu i cilju da klub bude mjesto gdje se njeguje sportski duh i izgrađuju sportski šampioni.