Dragi donatori i prijatelji Tenis kluba

 

S ljubavlju i zahvalnošću obraćamo vam se kako bismo izrazili duboko poštovanje prema vašem nesebičnom doprinosu i podršci koju pružate našem klubu. Vaša velikodušnost omogućuje nam da ostvarimo naše ciljeve i nastavimo promovisati i unapređivati teniski sport u našem gradu.

Upravni odbor Tenis kluba "Dr Mladen Stojanović"

Vaša podrška nam omogućuje organizaciju turnira, unapređenje infrastrukture kluba, nabavku potrebne opreme i rekvizita, kao i pružanje kvalitetnih treninga našim

članovima. Vaša vjernost i povjerenje pomažu nam da ostvarimo naše planove za 2023. godinu, te da podstaknemo mlade talente i razvijemo sportski duh u našoj zajednici.

Bez vašeg angažmana i podrške, naš klub ne bi bio ono što jeste danas. Hvala vam što vjerujete u našu misiju i doprinosite izgradnji sportskih šampiona i bolje budućnosti našeg grada.

S ponosom, predstavljamo Tenis klub "Dr Mladen Stojanović" kao simbol zajedništva, fer igre i sportskog duha, a sve to ne bismo postigli bez vas - naših dragih donatora i prijatelja.

Svaki vaš doprinos ima značaj i mi to cijenimo. Hvala vam na vašoj podršci i posvećenosti, koja nas inspiriše da nastavimo napred, ostvarujemo nove uspjehe i promovišemo vrijednosti teniskog sporta.

Neka vaša velikodušnost bude inspiracija i drugima da se pridruže našem klubu i podrže naš rad. Radujemo se budućim zajedničkim uspjesima i radu u korist naših članova i lokalne zajednice.

Hvala vam još jednom od srca, a vaša podrška će uvijek biti srce i snaga Tenis kluba "Dr Mladen Stojanović".

S poštovanjem,

Upravni odbor Tenis kluba "Dr Mladen Stojanović"